Doliu în lumea filmului. A murit actorul dintr-un serial iubit de toți tinerii

Doliu în lumea filmului. Actorul britanic Chance Perdomo, cunoscut pentru rolurile din serialele cu supereroi „Gen V” și „Chilling Adventures of Sabrina”, a murit, zilele trecute, la vârsta de 27 de an.

Perdomo și-a pierdut viața în urma unui accident de motocicletă.

Un anunț făcut pentru Variety de managerul lui Perdomo spune: „Pasiunea lui pentru arte și apetitul pentru viață au fost apreciate de toți cei care l-au cunoscut. Căldura sa sufletească ne va lipsi cel mai mult. Vă rugăm să respectați dorința familiei pentru intimitate în aceste momente atât de grele.”

Chance Perdomo
SURSA FOTO: Facebook, Chance Perdomo

„Odihnește-te în pace dragă prietene, ne va fi foarte dor de tine”

Una din actrițele din serialul „Gen V”, Lizze Broadway, a postat un mesaj din partea întregii distribuții a filmului, scriind: „Inimile noastre sunt alături de familia lui Chance. Suntem tulburați și profund mâhniți de această pierdere șocantă.

Ne vom aminti de momentele speciale pe care le-am petrecut împreună, de zâmbetul său molipsitor care ar putea lumina orice cameră, de îmbrățișările sale calde și de autenticitatea pe care a purtat-o mereu cu el. Odihnește-te în pace dragă prietene, ne va fi foarte dor de tine.”

A scrie și a vorbi despre el la timpul trecut nu are sens

Producătorii serialului au postat, de asemenea, un mesaj în care deplâng moartea sa: „Nu putem să înțelegem cum s-a întâmplat. Pentru aceia dintre noi care l-am cunoscut și am lucrat cu el, Chance a fost întotdeauna un tip fermecător și zâmbitor, o forță a naturii, un interpret incredibil de talentat și, mai mult decât orice, o persoană foarte bună.

A scrie și a vorbi despre el la timpul trecut nu are sens. Ne pare foarte rău pentru familia lui Chance care trece prin momente atât de grele.”

Pe lângă rolul lui Andre Anderson din serialul „Gen V”, Perdomo a interpretat rolul lui Ambrose Spellman în „Chilling Adventures of Sabrina”, serial produs de Netflix, din 2018 până în 2020, informează Vulture.

Acest rol a fost scris special pentru Perdomo, după ce creatorul Roberto Aguirre-Sacasa a fost impresionat de audiția sa pentru un alt serial produs de Netflix. Perdomo a jucat și în franciza „After”, în rolul lui Landon Gibson.

Nominalizare la premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor principal în filmul „Killed by My Debt”

Chance Perdomo era un mare fan Marvel și a declarat în mai multe interviuri că și-ar dori să-l joace pe Miles Morales într-un film live-action Spider-Man. În 2019, Perdomo a obținut o nominalizare la premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor principal în filmul „Killed by My Debt”.

Amazon MGM Studios și Sony Pictures Television au postat o declarație pe X, în care aduc un ultim omagiu tânărului actor.

„Întreaga familie Gen V este devastată de dispariția bruscă a lui Chance Perdomo. Amazon MGM Studios și Sony Pictures Television deplâng dispariția sa bruscă. Suntem cu gândul alături de familia lui Chance și de toți cei care l-au iubit. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în declarație.

„Chilling Adventures of Sabrina” a marcat primul rol major al actorului

Chance Perdomo s-a născut pe 19 octombrie 1996, în Los Angeles, dar a crescut în Southampton, Anglia, după ce s-a mutat acolo împreună cu mama sa. Inițial a vrut să studieze Dreptul, dar a decis să urmeze actoria.

S-a mutat la Londra, unde s-a alăturat Teatrului Național pentru Tineret și, ulterior, s-a format la Identity School of Acting.

„Chilling Adventures of Sabrina” a marcat primul rol major al actorului. El a povestit că una dintre primele sale audiții a fost pentru rolul Jughead Jones din ”Riverdale”, rol care, în cele din urmă, i-a fost atribuit lui Cole Sprouse.

În ciuda faptului că a pierdut rolul, Perdomo a spus că nu a avut resentimente față de Sprouse.

„Nu pot spune că sunt supărat”, mărturisea el. „Am crescut uitându-mă la Cole Sprouse și la fratele lui, Dylan Sprouse. Faptul că am pierdut rolul în fața unuia dintre oamenii pe care îi urmăream și îi apreciam nu are de ce să mă supere”, povestea actorul.