Într-un final, Răzvan Lucescu a fost dat afară de la Al Hilal. Presa locală a anunțat joi că a fost dat afară. Antrenorul român în vârstă de 51 de ani se afla deja în pericol să fie demis de Al Hilal, după ce echipa sa a pierdut, scor 2-3, în fața celor de la Abha, în runda a 17-a din Arabia Saudită, fiind vorba de încă un eșec la rând, scrie digisport.ro.

A doua înfrângere consecutivă pentru Răzvan Lucescu

Pentru Lucescu a fost a doua înfrângere consecutivă, după cea din Supercupă, unde Al Hilal a fost umilită de Al Nassr (0-3).Mai mult, Lucescu Jr. avea o singură victorie în ultimele opt partide oficiale, o contraperformanță uriașă pentru cel mai titrat club din Arabia Saudită. În Golf, deja au apărut zvonuri că românul a fost concediat.

Potrivit jurnalistului Patrick Meehan Nader, Răzvan Lucescu a fost deja dat afară. Ziaristul scrie că ”potrivit publicației GOAL”, tehnicianul român a fost înlăturat de la cârma echipei saudite.

”Conducerea, în frunte cu Fahd bin Nafel, a decis să-l demită pe Răzvan Lucescu, în încercarea de a salva competiția internă”, scriu jurnaliștii de la Goal.

Mai mult, succesorul său ar urma să fie Sami Al-Jaber, o glorie locală care a evoluat între 1989 și 2007 pentru Al Hilal.

Ce a transmis Lucescu, după eșecul răsunător

Imediat după meci, Lucescu Jr. a vorbit cu jurnaliștii saudiți și a lăsat de înțeles că orice se poate întâmpla.

”Acesta este preţul pe care îl primești după un sezon de succes. Desigur, atunci când rezultatele tale sunt pozitive sau negative, prima persoană la care te uiţi este antrenorul. Acesta este fotbalul. Când ai succes, totul merge bine, dar când apare un blocaj, antrenorul va fi cel mai vinovat”, a zis antrenorul român, potrivit Antena Sport.

Răzvan Lucescu a câștigat trei trofee cu Al Hilal: campionatul, Cupa Regelui și Cupa Campionilor Asiei.