Sute de locuințe moderne, încăpătoare, cu finisaje originale de cea mai bună calitate, așteaptă să luați în primire cheia de acces  pentru nivelul următor de calitate a vieții. 

Maia Mamaia

Situat la numai 50 de metri distanță de plajă, complexul rezidențial Maia Mamaia este destinat atât locuințelor permanente, cât și celor de vacanță.  Iubitorii de mare vor trăi viața ca o briză în cele 53 de apartamente ce dispun de 1, 2, sau 3 camere, cu suprafețe generoase, între 37.48 m² si 113 m².

Fiindcă un apartament pe litoral trebuie să fie luminos și aerisit, locuințele din Maia Mamaia dispun de balcoane mari, protejate de parapete din sticlă securizată clară, astfel încât deschiderea către exterior să fie completată cu siguranță corespunzătoare. Dezvoltatorii s-au îngrijit ca acestea să fie dotate cu gresie rezistentă la temperaturi joase, dar și bare de siguranță înalte și ferme. 

 

Complexul Maia Mamaia se remarcă nu doar prin poziționarea excepțională, dar și prin calitatea premium a finisajelor care desăvârșesc fiecare dintre locuințe; stilul arhitectural modern corespunde criteriilor estetice și utile locuințelor aflate în proximitatea mării, în vreme ce finisajele completează și complimentează stilul arhitectural într-un ansamblu perfect armonios. 

Cu o structura P+5 si balcoane mari, complexul de la Mamaia este cu siguranță locul in care veți dori sa începeți fiecare zi. 

Garsonierele și apartamentele Maia Mamaia se predau cu finisaje complete, care includ parchet, tâmplărie PVC, gresie și faianță, uși de interior, precum  și centrală, calorifere, baia complet utilată și pereții finisați cu vopsea lavabilă albă. 

Fiindcă o locuință modernă de pe litoral trebuie să fie un etalon al confortului, design-ul apartamentelor Maia Mamaia este astfel conceput pentru a maximiza suprafața utilă disponibilă și a permite beneficiarilor să obțină cele mai bune condiții de locuire din prezent. Pentru un acces rapid și comod, locurile de parcare se află grupate la nivelul solului, în perimetrul complexului. 

Cei interesați de un apartament de 2 camere pot opta între cele 40 de astfel de apartamente disponibile, pe când cei aflați în căutarea unui apartament de 3 camere, spațios, modern și luminos cu vedere frontală la mare, mai pot alege dintre cele doar 3 locuințe disponibile. 

Iată mai jos o parte din caracteristicile locuințelor de la Maia Mamaia:

• Gresie porțelanată import Spania, modele din 2018-2019;
• Faianță import Spania, modele din 2018-2019;
• Obiecte sanitare, modele din 2018-2019;
• Băi hidroizolate;
• Parchet de calitate superioară, modele la alegere;
• Instalație sanitara, obiecte sanitare;
• Instalație electrica, inclusiv prize si întrerupătoare;
• Casa scării placată cu granit, balustradă din inox.

 

Maiacasă vă oferă prețuri avantajoase: contactați un reprezentant Casăcumperi.ro pentru a afla mai multe detalii despre reducerile de pana la 9000 de euro pentru locuințele din imobilul rezidențial.  Aveți posibilitatea de a face o achiziție cu un avans de numai 15%, iar pentru avansurile de 50% și 75% aveți parte de reduceri surprinzătoare!

Maia Sisești

Maia Sisești este un imobil situat în capitala, la aproximativ 350 m de stația de metrou Străulești, cu un acces rapid spre DN1 și centura Bucureștiului. Înconjurat de centre comerciale și medicale, scoli, magazine și transport în comun, Maia Sisești este un imobil de generație nouă, care oferă locatarilor posibilitatea de a trăi în locuințe spațioase și confortabile. Se găsesc aici locuințe tip studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, a căror suprafață variază între 57mp și 193mp. 

 

Design-ul acestora pornește de la un concept modular de separare a spațiilor funcționale, precum bucătăria sau baia. Aspectul apartamentelor oferă o impresie fluidă și armonioasă, cu încăperi despărțite de holuri mari și înalte. 

Construite pentru a fi cât mai luminoase, locuințele sunt prevăzute cu suprafețe vitrate de dimensiuni mari, poziționate pentru a primi lumină în fiecare parte a zilei. Apartamentele de la Maia Sisești dispun de balcoane spațioase, dar și terase, imobilul fiind prevăzut cu 47 de locuri de parcare subterane. 

Imobilul P+5 are o suprafață totală de 5.970 mp și este alcătuit din 56 de locuințe, vândute aproape in întregime. 
În momentul de față, mai există un singur studio disponibil. Decomandat și cochet, studioul are un caracter multifuncțional și este conceput pentru a răspunde criteriilor unei vieți active și dinamice. 

Finisaje de excepție vă așteaptă la Maia Sisești, la doi pași de centrul Bucureștiului:

• Pereți de compartimentare din gips-carton de 10cm grosime, cu fonoizolație din vată minerală, pentru un bun control termic și acustic
• Pereți vopsiți în culori pastelate deschise, cu acrilice lavabile;
• Pereții de separație între apartamente cu o grosime de 20 cm ce asigură un plus de intimitate;
• Grupuri sanitare prevăzute cu placaje cu gresie ceramică vitrificată antiderapantă;
• Uși interioare celulare pline, finisate cu furnir lăcuit sau placaje de tip HDS;
• Ușile de acces în locuințe sunt metalice;
• Finisaje ale plafoanelor de tip glet ipsos, asupra cărora se aplică lavabilă albă.

 

Care sunt finisajele fixe?

Locuințele Maia Sisești dispun de centrale termice Buderus, aer condiționat marca Gree Lomo, placaj de granit pentru casa scării și spatii comune și o ușă metalică cu furnir la intrarea în imobil. De asemenea, locuințele dispun de prize și întrerupătoare marca Legrand, ferestre termopane float Saint Gobain, cu deschidere oscilobatantă, conexiune la telefonie, internet și televiziune, precum și contorizare individuală a utilităților. 

La alegere, proprietarii pot opta pentru produse sanitare marca Grohe, gresie și faianță Gold Ceramica și parchet triplu stratificat. 

Pentru a fi cât mai prietenos cu locatarii, imobilul are la exterior amenajate spatii verzi. Zonele libere au fost ornate cu gazon, iar platformele de parcare dispun de dale înierbate. Rampa auto pentru accesul la subsol are o înălțime de 6.10 m si este prevăzută cu un sistem de degivrare. 

Profitați de timp pentru a beneficia de reducerile promoționale la rezervarea unui apartament din complexul Maia Sisești; aveți posibilitatea de a achiziționa locuința de vis cu un avans de numai 15%, în timp ce pentru avansurile de 40% și 80% beneficiați de alte reduceri importante!

Maia Victoriei

 

Este un proiect rezidențial unic, cu poziționare ultracentrală, pe Strada Victoriei din orașul Pitești, județul Argeș. Acesta cuprinde un ansamblu de 5 corpuri de locuințe cu niveluri de înălțime diferite, alături de o vilă de patrimoniu ce urmează să fie restaurată. Construcțiile se desfășoară pe o suprafață de 4.250 m², cu un total de 29 de unități a câte 2,3 si respectiv 4 camere. În plus, la etajele 5 și 6 se află apartamente de tip duplex, prevăzute cu scară interioară. 
Amplasat într-o locație deosebită, cu vizibilitate sporită, acest complex rezidențial este cu precădere ideal pentru cei dornici de a găsi oaze de liniște și confort în mijlocul aglomerației urbane, în proximitatea punctelor de interes majore ale orașului. 

Iată finisajele interioare care vă așteaptă la complexul Maia Victoriei:

• Pereți de compartimentare din cărămidă de 11.5 cm, vopsiți în culori acrilice lavabile asigură un confort termic și acustic ridicat;
• Pereți de separație între apartamente din zidărie de cărămidă, cu o grosime de 20 cm. ;
• Bucătării și grupuri sanitare cu placaje din gresie ceramică;
• Parchet laminat;
• Uși interioare celulare pline, finisate cu furnir lăcuit sau placaje de tip HDS
• Uși metalice de acces în locuință;
•  Finisaje de tip glet ipsos pentru plafoane, vopsite cu lavabilă albă.  

În ceea ce privește finisajele fixe, la Maia Victoriei proprietarii beneficiază de centrală termică și aer condiționat, conexiune Internet, cablu TV și telefonie. Ușile de intrare sunt metalice și îmbrăcate în MDF, iar contorizarea utilităților se face individual. 

La cerere, clienții au posibilitatea de a opta pentru parchet triplu stratificat, gresie și faianță italiană, obiecte sanitare de calitate superioară din Spania sau Italia, precum și de uși interioare celulare. 

 

Care sunt dotările ansamblului? Fiecare intrare este prevăzută cu interfon, iar accesul către etajele superioare se efectuează cu un ascensor Schindler, pe cât de sigur, pe atât de confortabil. La exterior, proprietarii se pot bucura de spatii verzi amenajate, dar și de pantele care asigură scurgerea apelor pluviale. Parterul clădirilor este decorat cu jardiniere și plante ornamentale, iar pentru un acces auto controlat există o barieră de trecere. 

Complexul Maia Victoriei urmează să fie predat în cursul anului 2019, dar în momentul de față mai sunt disponibile numai 21 de locuințe, astfel că este indicat să programați din timp o vizionare. Ca și în cazul celorlalte proiecte Mai acasă, locuințele din acest complex pun accent pe spatii generoase, confort și siguranță. Suprafața studiourilor este de 54mp, în vreme ce un apartament cu 4 camere are chiar 201mp. 

Programează o vizionare 

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul construcției și dezvoltării de proiecte imobiliare rezidențiale, și o reputație pe măsură, Maiacasă ridică etalonul calității ansamblurilor rezidențiale cu cele mai noi proiecte realizate în România. 

Contactați un reprezentant CASĂcumperi.ro, portalul care vă asigură mutarea câștigătoare și programați rapid o vizionare pentru una din locuințele încă disponibile.

Aici veți găsi consultanta și informațiile care vă vor ajuta să alegeți căminul ideal. Fiindcă centrul lumii se numește “acasă”.