Cel mai bine plătit român, şomajul din România şi un top al bugetelor de publicitate din ministere sunt principalele titluri ale dimineţii din .ro.

Cel mai bine plătit român a câştigat anul trecut 4,86 mil. lei (1,3 mil. euro) din telecomunicaţii prin reţele cu cablu, potrivit datelor transmise de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, scrie zf.ro.
 
După cel mai bun an al angajărilor şi al salariilor, 2009 ne-a adus un fenomen uitat de vreo şase ani: coada la locurile de muncă. Şomajul a crescut imediat după declanşarea crizei economice, iar la începutul anului a venit pentru români cu panică şi previziuni sumbre. Din septembrie 2008 până astăzi, numărul de şomeri a crescut cu peste 256.000, arată jurnalul.ro.

Ministerul Turismului a alocat cei mai mulţi bani de la Bugetul de stat pen­tru publicitate, respectiv 3,7 milioane de euro, pen­tru promovarea turis­mului. Alte trei ministere au milioane de euro pentru reclamă, dar din fonduri europene. Celelalte ministere fie au primit sume mici de la Bugetul de stat, fie nu au avut niciun leu la acest capitol, notează financiarul.com

Alte titluri importante din economie

Cele 200 de zile de criză din casa familiei Florea (evz.ro)

Ce s-a întâmplat în România  (standard.money.ro)

Romania are cel mai lenes Parlament din Europa (romanialibera.ro)

Retailerii mută războiul pe terenul mărcilor proprii (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!