Fratii Ionut si Robert Negoita au scos la inchiriere spatii de birouri la ultimele doua etaje (14 si 15) din cadrul hotelului ce il detin, Ring Grand Hotel, a anuntat compania Regatta, agentul de inchiriere.

Suprafata spatiilor de birouri de clasa A scoase la inchiriere in cadrul celui mai mare hotel din Europa este de peste 850 de metri patrati, 395 mp la etajul al 14-lea si 472 mp la ultimul etaj.

“Zona de amplasarea a cladirii (soseaua Vitan –Barzesti, la cateva minute distanta de Splaiul Unirii) este tinta dezvoltarii unui areal de cladiri office in partea de Sud – Est a Capitalei. Un avantaj direct fata de zona de Nord il reprezinta lipsa unei supraaglomerari urbane si a unui trafic incarcat. Mai mult, apropierea de punctul 0 al capitalei ii asigura accesul facil spre punctele de maxim interes pentru sfera de afaceri atat prin intermediul transportului propriu cat si al mijloacelor de transport in comun”, a declarat Dorina Urlet, real estate broker in departamentul Birouri, Regatta.

Hotelul Rin Grand a fost construit in 2007 si este cotat la 4 stele, avand 42 de sali de conferinte, 1.436 de camere si 23 de apartamente. Fratii Negoita au investit, prin intermediul companiei Domus Stil, membra a Confort Grup, 60 milioane euro in dezvoltarea hotelului Rin Grand.

Sursa: Regatta