Astfel, conform cifrelor raportate la Finanţe, Moise Guran, a realizat anul trecut un profit de peste 600.000 de lei şi o cifră de afaceri de 2,2 milioane de lei. Jurnalistul care a fost la TVR până la mijlocul anului trecut, s-a mutat din toamnă la Digi24.

Firma lui Moise Guran a avut în 2015 un număr mediu 15 angajaţi.

"Din aceasta coproductie Biziday primeste un pachet de publicitate pe care il gestioneaza si il vinde. Nu e usor sa vinzi publicitate, nu e un privilegiu sa primesti in loc de bani un spatiu de publicitate, dar, fortati de imprejurari, noi am facut si o echipa de vanzari la Biziday, mai ales ca avem si un site cu un trafic semnificativ si, la fel, gestionam un spatiu de publicitate si pe radio, spunea Guran pentru Pagina de Media.

La fel, Dragoş Pătraru a bifat un profit ce e drept mic, de doar 2736 de lei, dar de remarcat că nu a înregistrat pierderi.

Firma lui Pătraru deţine 7 angajaţi, iar cifra de afaceri ia crescut faţă de anul precedent la 381.556 de lei. E drept că profitul acestuia a scăzut substanţial.  

Televiziunea publică a avut pierderi cumulate estimate la peste 155 de milioane de euro în 2015, cu aproximativ 1,7 milioane de euro mai mici decât în 2014.