SE INTAMPLA ACUM!

Actualitate

Antreprenorul care revoluționează piața de fast food din România

Autor: Bianca Dobrescu | joi, 28 ianuarie 2016 | 1 Comentarii

Ca antreprenor, un apetit crescut pentru risc pare să fie cheia succesului, iar Paul Richard Nicolau, tânărul care în urmă cu câţiva ani punea temeliile business-ului Taverna Racilor, şi pe ale Le Oac Oac Bistro, nu duce deloc lipsă, ajuns deja la a treia afacere.

Dacă înainte ar fi fost dificil de imaginat că shaorma cu fructe de mare ar fi stârnit interesul multora, după ce şi-a lansat pe 5 decembrie 2015 restaurantul Seafood Shaorma în urma unei investiţii iniţiale de circa 20.000 de euro, lui Paul Nicolau îi trec aproximativ 150 de persoane pragul zilnic pentru a-i gusta delicatesele. „Shaorma este unul dintre cele mai populare produse la nivel mondial, iar conceptul de shaorma cu fructe de mare este unul îndrăzneţ şi atrăgător pentru publicul român”, este de părere antreprenorul.

În opinia sa, supravieţuirea într-o astfel de piaţă este destul de dificilă, în contextul în care trebuie să vii în permanenţă cu idei noi, cu schimbări care să atragă cumpărătorul. „Dar este, totodată, o provocare, pe care o accept bucuros”, subliniază Paul Nicolau. El spune că perspectivele acestui business sunt foarte mari, iar peste câţiva ani îl vede răspândit la nivel european. Dar planurile sale nu se opresc aici, Paul Nicolau vrea, ca peste cinci ani, să facă parte din topul celor mai bogaţi tineri români. 

„Ceea ce am încercat în Bucureşti a fost să pornesc o revoluţie a acestui fel de mâncare de tip fast food foarte popular în România şi nu numai. Mulţi m-ar fi putut caracteriza drept prea îndrăzneţ, să vin şi să propun un alt fel de shaorma. Am îndrăznit şi iată că am avut succes, cererea tot mai mare din partea clienţilor confirmă că am avut dreptate“,  explică el. 

Vânzările din luna decembrie ale Seafood Shaorma au ajuns la circa 15.000 de euro, iar pentru 2016 este planificată extinderea restaurantului în alte două locuri, unul dintre ele fiind un mall din Bucureşti. De asemenea, strategia de dezvoltare include şi deschiderea unui restaurant în Londra. 

 Restaurantul SeaFood Shaorma a fost deschis în Piaţa Muncii. Iar oferta include două tipuri de mâncare: SeaFood Shaorma (caracatiţă, creveţi, calamar şi sepie) şi Ocean Shaorma (calamar, sepie, ton, spadă şi merluciu). Sosurile sunt pe bază de iaurt, iar la final se adaugă un strop din lămâia proaspăt stoarsă peste toate acestea ingrediente „culese“ din ocean.

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.
Capital - Comenteaza
Capital - Twitter
Capital - Google+
Transforma in PDF
Printeaza

EVZ

Economica.net

Ziare.com

AutoBild

Unica

Adevarul

Click

DZ

Animal Zoo

EVZ Monden

Capital - Articole similare

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul Capital.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.