Topul celor mai vândute filme din 2009, ultima rundă de negocieri dintre confederaţiile sindicale şi executiv şi criza de aur din India sunt principalele titluri ale zilei din.ro.

Chiar dacă românii resimt din ce în ce mai acut criza economică şi îşi restrâng cheltuielile, nu uită să îşi acorde şi ceva timp şi bani pentru relaxare. Unul dintre cele mai alese locuri pentru deconectare este sala de cinema, unde tot mai mulţi români aleg să îşi petreacă timpul liber, potrivit reprezentanţilor din domeniu, anunţă capital.ro.

Reprezentanţii confederaţiilor sindicale se vor întâlni, astăzi, la ora 16:00, pentru ultima rundă de negocieri cu executivul, cu trei zile înainte de data la care Guvernul îşi va asuma răspunderea, în Parlament, pe legea salarizării unice, potrivit evz.ro.

În India, una dintre cele mai mari pieţe pentru aur, preţull a ajuns la o mie de dolari uncia, pentru prima dată din luna septembrie. În acelaşi timp dolarul a scăzut şi au reapărut temerile despre starea economiei indiene, care ar putea trage înapoi alte economii din Asia, conform realitatea.net.

Alte titluri importante din economie

Magiunul de Topoloveni este kosher la export (capital.ro)

Cum e să plăteşti rata la bancă în natură? (hotnews.ro)

Twitter relaxează condiţiile de publicitate ale site-ului (wall-street.ro)

Credite cu dobândă subvenţionată pentru Programul de Dezvoltare Rurală (bursa.ro)

Nu rata mâine, la ora 12:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice online al zilei