Zodia care se va căsători anul viitor

Anul viitor va fi unul special pentru una dintre cele 12 zodii din horoscop. Mai precis, această zodie va fi cerută în căsătorie chiar din prima lună a anului.

Pentru nativii acestei zodii, cererea în căsătorie este, de fapt, cea mai mare dorință.

Balanța va fi cerută în căsătorie în Ianuarie

Balanța va primi cererea în căsătorie în luna ianuarie. Pentru această zodie, prima lună a anului 2024 se anunță excelentă, oferindu-i șansa să se bucure de momente frumoase și unice în viața sa.

Acele persoane născute sub semnul zodiacal al Balanței, care au așteptat cu nerăbdare să fie cerute în căsătorie, vor vedea realizarea acestei mari dorințe în anul următor. Se anunță că vor fi împlinite din toate punctele de vedere.

După momentul cererii în căsătorie, acești indivizi vor începe să contureze planuri mari pentru viitor. Vor acorda o atenție deosebită pregătirilor pentru căsătorie și, în plus, își vor exprima dorința de a avea și un copil.

Toate aspirațiile pe care persoanele născute sub semnul Balanță le au vor găsi împlinire în cursul anului 2024. Acești nativi vor cunoaște succesul din toate perspectivele și vor fi favorizați în viața lor sentimentală.

balanta
SURSA FOTO: Dreamstime

Zodia Balanță ( 23 Septembrie – 22 Octombrie)

Semnul zodiacal Balanță este asociat cu elementul aer și este simbolizat de o balanță, care reprezintă preocuparea nativilor pentru echilibru și armonie în viața lor.

Această legătură cu un obiect inanimat subliniază dorința Balanței de a menține echilibrul în toate aspectele existenței sale.

Obsedată de simetrie, Balanța caută să creeze armonie în toate domeniile vieții. Ca semne de aer, acești nativi sunt esteticieni în zodiac: sub guvernarea planetei Venus, care influențează dragostea, frumusețea și finanțele, Balanțele se simt atrași de arta înaltă, intelectualism și cunoaștere.

Cu gusturi rafinate, acești indivizi sunt adesea implicați în profesii precum design interior, decorare, critică de artă sau stilism.

Principalele trăsături de personalitate ale unei Balanțe

Lisa Stardust, astrolog și autoare de trei ori bestseller, caracterizează nativii acestei zodii cu adjective precum „fermecătoare”, „romantică” și „artistică”.

Ea subliniază că Balanțele sunt recunoscute drept unul dintre cele mai sociabile semne zodiacale, evidențiind, de asemenea, „flerul lor pentru modă și stil”.

Stardust menționează că Balanța are o tendință naturală de a căuta echilibru și corectitudine, iar simbolul lor oficial, balanța justiției, reflectă această trăsătură distinctivă.

Zodiile compatibile cu Balanța

Pentru că au în comun trăsături precum sociabilitatea și faptul că sunt buni comunicatori, alte semne de aer (Gemeni și Vărsător) tind să fie cele mai compatibile cu Balanțele.

Semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător), spune ea, au un alt tip de relație cu Balanțele.

„În special, Balanța le oferă o abordare diplomatică pentru a-și evalua pasiunile dintr-o perspectivă rațională”, spune Stardust. „Unul dintre semnele de foc, Berbecul, se opune Balanței pe cer. Deși exploatează energii diferite, Balanța poate oferi sprijin și îndrumare. În schimb, Berbecul împinge Balanța să aprindă focul de sub burta lor”.

Zodiile mai putin compatibile cu Balanța

Potrivit Stardust, compatibilitatea nu depinde doar de semnul tău zodiacal, ci de harta ta natală ca întreg.

Astrologul atrage atenția asupra caracteristicilor tipice ale anumitor semne care s-ar putea să nu se potrivească cu Balanța.

„Semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn se înțeleg mai greu cu Balanța, deoarece semnul de aer poate fi volubil, în timp ce semnele de pământ sunt ancorate în pământ”, spune ea. „Semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt emoționale și intuitive, în timp ce Balanța este directă și metodică”, arată People.