Compania aeriană Wizz Air suspendă începând de miercuri toate zborurile operate din Timişoara, Craiova şi Sibiu, până pe data de 1 mai, informează compania.

Potrivit unui anunţ al operatorului aerian, Wizz Air a decis să ia această măsură ca urmare a restricţiilor anunţate de autorităţile române cu privire la circulaţia cetăţenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Wizz Air operează zboruri în alte oraşe din ţară, dar cu diverse restricţii

Compania aeriană continuă să opereze zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Constanţa, Târgu Mureş şi Satu Mare, dar cu restricţiile impuse de diferitele ţări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele, scrie Agerpres.