Wizz Air, mesaj important pentru călători! Ce trebuie făcut imediat după sosirea la aeroport?

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principal operator pe piața din România a explicat că „pasagerii ar trebui să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air” după ce au sosit la aeroport.

Wizz Air încurajează pasagerii să realizeze check-in-ul la aeroport cu cel puțin două ore înaintea plecării și să viziteze ghișeul pentru check-in, chiar dacă au realizat deja check-in-ul online. În urma sosirii la aeroport, pasagerii ar trebui să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air, unde personalul de handling al companiei aeriene va verifica dacă pasagerul are certificatul/ele, permisul/ele și rezultatul negativ al testului COVID, precum și formularul de înregistrare online aferent, solicitat de țara de destinație. Dacă aceste documente sunt valide, Wizz Air va emite un nou permis de îmbarcare, care le va permite pasagerilor să se îmbarce. Dacă pasagerul nu poate prezenta toate documentele solicitate, compania aeriană este obligată să refuze transportul, întrucât pasagerul riscă să nu fie acceptat în țara gazdă. Nerespectarea acestor reglementări va rezulta în penalități atât pentru pasager, cât și pentru compania aeriană”, este recomandarea transmite de către compania aeriană.

Principalul acționar ai Wizz Air și vânzarea de acțiuni

Amintim că principalul acționar ai Wizz Air a transmis anterior că dorește să vândă mai multe acțiuni. Barclays Bank a anunțat în luna martie că Indigo Partners LLC, cel mai mare acţionar al Wizz Air, intenţionează să vândă acţiuni în valoare de până la 400 de milioane de lire sterline (555,56 milioane de dolari) la compania aeriană low-cost din Ungaria

De menționat este faptul că, firma de private equity Indigo Partners deţine 15 milioane de acţiuni, sau o participaţie de 17,5% în Wizz Air, a precizat banca britanică, în calitate de coordonator global al tranzacţiei. Pe baza preţului acţiunilor Wizz Air de la închiderea şedinţei bursiere, participaţia Indigo Partners la operatorul aerian se ridică la aproximativ 825 de milioane de lire sterline.

Sursa foto: Wikipedia