Meghan și Harry au decis, zilele trecute, să publice trailer-ul documentarului lor de pe Netflix exact în perioada în care William și Kate se află în Statele Unite, arată Sky News.

Prințul William este gata să-i provoace pe Ducele și Ducesa de Sussex și nu va asista impasibil la „afirmațiile scandaloase” despre Familia Regală, au declarat persoane din interiorul palatului pentru Sunday Express. Este vorba de declarațiile pe care cei doi este de așteptat să le facă în viitoarea serie de documentare în șase părți Harry & Meghan, realizat de Netflix. „Echipa Prințului și Prințeselor” va aștepta să vadă ce conține serialul Netflix înainte de a decide ce să facă, dar puteți vedea direcția în care vor merge”, a spus sursa citată.

Două zile pentru o reacție la interviul cu Oprah

În trecut, Familia Regală a avut nevoie de două zile pentru a emite o declarație la controversatul interviu al ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey, după ce Harry și Meghan au susținut că un membru al Familiei Regale ar fi pus o întrebare rasistă despre culoarea pielii bebelușului Archie. Palatul Buckingham a emis o scurtă declarație la momentul respectiv, confirmând că Familia Regală a luat în serios acuzațiile și le va aborda „în privat”, adăugând că „amintirile pot varia”.

Meghan și Harry au publicat zilele trecute trailerul de un minut al documentarului Netflix, chiar în perioada vizitei pe care prințul William și Kate Middleton o fac în SUA.

Trebuie să primească o lecție

Toată lumea se așteaptă ca în documentarul Netflix ducii de Sussex să critice Familia Regală și opinia publică din Anglia pentru modul în care cei doi consideră că au fost tratați. Surse regale au susținut deja că se așteaptă ca documentarul să fie un fel de „ interviu cu Oprah, dar cu mai multe reproșuri”. Alte surse au declarat pentru tabloidul The Sun că, cel mai probabil, Familia Regală va considera unele declarații din acest documentar „destul de șocante” și că „ducii de Sussex trebuie să primească o lecție”.

Regele Charles a obosit de atâtea critici

Aceleași surse ar fi declarat că regele Charles și regina consoartă Camilla sunt „nu îngrijorați, ci obosiți” de valul  de critici al ducilor Sussex. De când Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle lor regale, acum doi ani, și s-au mutat în California, nu au ezitat să critice monarhia britanică, ceea ce a produs o ruptură față de restul familiei, mai ales între Harry și regele Charles, tatăl său, precum și între Harry și fratele său mai mare, prințul William.

Publicul din Anglia s-a întors împotriva lor

Potrivit colaboratorului Sky News, Prue MacSween, „publicul din Anglia s-a întors” împotriva lui Harry și Meghan în urma morții Reginei Elisabeta.

„Publicul s-a transformat odată cu moartea Majestății Sale și lucrurile nu arată deloc bine în acest moment pentru Meghan și Harry”, a spus ea. „S-a văzut cât de mult a fost iubită și respectată această femeie (Regina Elisabeta). De aceea, cred că el realizează acum ce a făcut și probabil că îi pare foarte rău”, crede experta.