Vremea se va încălzi semnificativ!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că, începând din orele serii, înnorările se vor accentua mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice şi în zonele de munte limitrofe. Astfel, local vor fi semnalate averse de ploaie în general moderate cantitativ, însoţite şi de descărcări electrice.

De asemenea, prognoza meteo arată că vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi local în vest și nord-est.

ANM vine cu vești bune în Joia Mare

ANM arată că temperaturile maxime ce se vor încadra între 12-14 grade Celsius pe litoral şi 23 de grade Celsius în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni, spre 1 grad. În zonele joase, dimineața și noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață.

Vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel, temperatura maximă va fi de 17-18 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade Celsius, potrivit sursei menționate.

Totodată, prognoza meteo arată că cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Se schimbă vremea în România!

În ceea ce privește Capitala, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel, temperatura maximă va fi de 17-18 grade în Joia Mare, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de apariție a ploii va fi redusă. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

La munte, vremea se va încălzi, iar pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros și doar izolat vor fi ploi slabe. Începând din orele serii, înnorările se vor accentua și local se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice, în Carpații Occidentali precum și în vestul Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali. Vântul va avea unele intensificări pe creste.