Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în România, dar a oferit și noi oportunități pentru țara noastră. Președintele Klaus Iohannis a făcut dezvăluiri incendiare. Urmează o perioadă extrem de importantă pentru România.

Iohannis revoluționează România

Iohannis vrea să dezvolte România cu ajutorul fondurilor europene. Șeful statului a vorbit despre domeniile cheie pe care țara noastră se va axa. Va fi o adevărată revoluție în țara noastră după 30 de ani în care nu s-a făcut aproape nimic.

„Am vorbit despre modalitățile prin care putem accesa și valorifica cei 80 de milioane de euro. Am stabilit domeniile prioritare pe care le vom finanța cu acești bani. Vrem ca România să prospere. Vor fi investiții majore în aceste domenii. Prioritate 0 pentru infrastructură. Avem bani pentru autostrăzi, căi ferate. Trebuie să implementăm programe de digitalizare în educație, sănătate, economie. Românii vor avea servicii de sănătate de calitate, în spitale moderne, la standarde europene.

Suntem hotărâți să valorificăm la maxim, în beneficiul românilor toate aceste sume pe care le vom primi de la Comisia Europeană. Sunt convins că vom reuși”, a fost anunțul lui Klaus Iohannis.