Moderatorul TV David Letterman, ajuns vedetă și pe Netflix, a organizat, recent, un interviu important cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Acesta a ajuns la Kiev, iar discuția dintre cei doi a avut loc chiar în stațiile de metrou. Liderul Ucrainei a spus un banc despre NATO, care a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare.

Volodimir Zelenski, gluma cu NATO care a devenit virală. Liderul de la Kiev a spus-o într-un interviu pe Netflix

În timpul interviului difuzat pe Netflix, Volodimir Zelenski a spus un banc despre războiul cu Rusia, în care a menționat și NATO.

„Doi evrei din Odesa se întâlnesc. Unul îi spune celuilalt: Ei bine, ce se întâmplă? Care este situația? – Ei bine, spun ei, este un război. Rusia este în război cu NATO – Serios ? – Da, da, război. – Și ce-i cu asta ? – Păi, cum… Rușii – Au murit 70.000 de soldați, aproape toate rachetele au fost consumate, o mulțime de echipamente distruse, aruncate în aer. Aceasta este situația. – Și cum rămâne cu NATO ? – NATO nu a ajuns încă”, a fost gluma spusă de liderul Ucrainei, în timpul interviului cu David Letterman, aceasta fiind aplaudată de invitații prezenți.

Discuția celor doi a fost filmată în Kiev, în stația de metrou Maidan Nezalezhnosti. Mai mult, gluma spusă de președintele ucrainean a devenit virală pe TikTok, la scurt timp după ce interviul a fost publicat online. Ulterior, omul de televiziune David Letterman a transmis că și el a apreciat umorul președintelui din Ucraina și a înțeles subtextul glumei, cu toate că nu a știut cum să reacționeze corect la ea.

Ce va face liderul de la Kiev după finalul războiului

De asemenea, președintele ucrainean a explicat că încă nu se gândește la ce va fi după încheierea războiului, dar că i-ar plăcea să meargă la mare şi să bea câteva beri, după ce se termină conflictul cu Rusia. În cadrul interviului, Volodimir Zelenski a vorbit despre războiul din țara sa și despre suferința ucrainenilor de la invazia rusă din 24 februarie.

Atunci când David Letterman l-a întrebat despre viitorul său și despre viitorul Ucrainei, liderul de la Kiev a răspuns că, cel mai probabil, „voi continua să fiu președinte, deși, sincer, nu mă gândesc la ce va veni după, nu sunt pregătit încă”.

„Dar mi-ar plăcea să merg la mare, serios, mi-e dor să văd marea şi să beau câteva beri”, i-a spus Volodimir Zelenski jurnalistului american în cadrul interviului.