Mostafa deține din mai 2017 poziția de Head of Vodafone Group Marketing Global Projects, cu sediul la Londra, rolîn care a contribuit la accelerarea performanței comercialeîn cele mai mari nouă piețe europene în care este prezent Vodafone Group. El face parte din echipa Vodafone din 2009 și a deținut mai multe funcții de conducere în aria dedicată cartelelor preplătite, atât în zona de segment, cât și în cea de marketing, pentru Vodafone Egipt și Vodacom Africa de Sud. Între 2014 și 2017, a coordonat ariile de customer value management, big data, prețuri și strategie comercialăpentru clienții persoane fiziceși juridice în cadrul Vodafone Egipt, contribuind la îmbunătățirea satisfacției clienților și a cotei de piață.

Andrea Rossini s-a alăturat Vodafone România în 2013, roldin care a contribuit la consolidarea poziției companiei pe piață și la clasarea ei pe primul loc în studiile privind satisfacția clienților. Înainte de a veni în România, a lucrat pentru Vodafone Italiadin 1999 ca Manager Inter Operator Relations. Apoi a făcut parte din echipa regională a Vodafone pentru Europa de Sudîn rolul de Manager Commercial Operations Initiatives. Andrea a deținutmai multe roluri de senior marketing în Vodafone Italia, atât în aria dedicată clienților persoane fizice, cât și în cea dedicată persoanelor juridice,și a fost desemnat Consumer Sales & Distribution Director în 2011.

„Vreau să îi mulțumesc lui Andrea pentru contribuție și să îi urez succes în noul său rol. Atenția lui pentru client și pasiunea pentru brand au dus la o experiență mai consistentă pentru clienții Vodafone România în ultimii ani. Este un lider foarte atent cu oamenii și lasă în urma lui o echipă puternică”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.