Cătălin Botezatu și-a făcut un nume în lumea modei și a demonstrat ani de-a rândul că este unul dintre cei mai importanți designeri ai României. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu avea un alt vis în tinerețe.

Cătălin Botezatu visa să devină actor

Juratul de la „Bravo, ai stil!” își dorea să devină actor. Ba mai mult, s-a pregătit cu Florin Piersic pentru admiterea la Teatru. Chiar dacă nu a intrat la facultate, tot răul spre bine, căci Botezatu și-a croit un drum de succes în lumea modei.

“Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admișilor. După primul an, m-am apucat de meditații și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine. În România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis <pas>. Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.