Viorica Dăncilă va avea un nou coleg la BNR! A fost viceprimar al Capitalei

Banca Națională a României (BNR) l-a angajat pe Tudor Tim Ionescu, cunoscut și sub numele ”Tudy”, în funcția de consultant la biroul de economie verde. Finul lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost angajat la BNR în luna iunie a acestui an, notează economedia.ro.

Tudor Tim Ionescu, în vârstă de 36 de ani, a ocupat postul de viceprimar al Capitalei din partea ALDE. El și-a dat demisia după numai patru zile de când a fost numit în funcție. Ulterior el a fost și consilier general în Primăria Capitalei, în perioada 2016-2020, spune sursa anterior citată.

Acesta spune că este  activist de mediu, prima sa acțiune în această zonă având loc la finalul anului 2020. Atunci, finul lui Călin Popescu-Tăriceanu a lipit stickere pe sacii de gunoi din Sectorul 1, despre care primarul Clotilde Armand spunea că urmează să fie ridicați.

La acea vreme, spunea Tudor Tim Ionescu, oamenii primarului Sectorului 1 al Capitalei au venit să ia stickerele de pe saci, dar nu și gunoaiele.

”Hei! Da, dragii mei, suntem la Romană, în mijlocul Bucureştiului, unde ieri – după cum ştiţi – am zis să o ajutăm pe doamna Clotilde Armand şi Primăria Sectorului 1 să vină să ridice gunoaiele astea pe care le vedeţi, pe care anunţa că astăzi le ridică. Ieri am pus aceste stickere…pentru a ajuta…să le identifice mai bine. Ştiţi ce au făcut? Deci au avut timp să vină -şi au fost trimişi de azi-noapte – să ia stickerele de pe aceşti saci de gunoi, dar nu să ia şi gunoaiele”, spunea atunci Tudor Ionescu.

Viorica Dăncilă lucrează tot la BNR

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a fost angajată la BNR pe 14 mai. Aceasta este consilier pe strategie și primește un salariu de aproximativ 10.000 de lei pe lună.

Pentru angajarea în corpul consilierilor, Viorica Dăncilă a depus un dosar şi chiar a susţinut un interviu.