Întrebată, în cadrul interviului, dacă este adevărat că atunci când discuta cu Liviu Dragnea venea cu ideilei ei și ieșea cu concluziile fostului lider PSD, Viorica Dăncilă a răspuns că nu este adevărat.

”Nu este adevărat acest lucru. Cei care au lucrat, aş spune şi împotriva partidului şi împotriva Guvernului pe care l-am condus, au căutat să îşi justifice într-un fel acţiunile lor şi atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. Cei care m-au acuzat, în primul rând Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu în calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea în calitate de preşedinte de partid”, a spus aceasta.

Viorica Dăncilă susține că nu a fost o marionetă

Ulterior, fostul premier a fost întrebat dacă a considerat că a fost o marionetă. Viorica Dăncilă a răspuns că nu.

”Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Ea a vorbit și despre comportamentul pe care îl au anumiți oameni din partid, precizând că aceștia nu au personalitate.

”Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult. Mulţi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a mai afirmat Dăncilă.

Sursă foto INQUAM / Octav Ganea