Viorica Dăncilă nu se dă bătută sub nicio formă. Fostul premier a anunțat că nu va părăsi partidul pe care l-a condus timp de 5 luni și va reveni pe o funcție importantă. Dăncilă a precizat, luni seara, la România TV, că va candida, în februarie, la Congres, pentru postul de șefă a Organizației de Femei.

”Voi rămâne alături de PSD, voi fi foarte implicată în programul PSD și voi fi alături de noua conducere. Am preluat conducerea interimară a organizației de femei. Nu o să mai candidez la șefia PSD, o să candidez pentru șefia Organizației de Femei”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă și-a dat demisia din conducerea PSD

Reamintim că în urmă cu puțin timp, după eșecul rușinos de la alegerile prezidențiale, Dăncilă s-a văzut nevoită să își dea demisia din fruntea PSD-ului. După ce a fost șefă timp de 5 luni, fostul premier a fost „executată” de membrii partidului.

Viorica Dăncilă a obținut la alegerile prezidențiale un procent de 34,12% . După rezultatul dezastruos, aceasta a fost înlocuită în conducere de Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților.