Fostul premier Victor Ponta a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Traian Băsescu.

Mai mult decât atât, liderul Pro  România a declarat, în premieră, că o să scrie o carte dedicată relației pe care a avut-o cu fostul președinte.

Ponta spune că nici azi, după atâția ani, nu se poate vorbi de o împăcare cu Băsescu. El nu a spus însă niciun cuvânt despre celebrul Pact de Coabitare pe care l-a încheiat cu actualul europarlamentar PMP.

”Nu îl invitam pe Băsescu la Victoria”

”Domnul Băsescu nu venea la Palatul Victoria pentru că nu îl invitam. Când mă duceam eu la Cotroceni, domnul Băsescu, tocmai pentru că știa că nu beau whisky, pentru că domnul Băsescu e un personaj – îmi punea imediat!

Știa că nu beau, dar știa și că nu pot să-l refuz, că nu începi discuția cu un om refuzându-l”, a declarat fostul premier, într-o emisiune de televiziune, la Digi 24.

În ceea ce privește împăcarea cu Băsescu, Ponta a fost categoric:

”Eu știu că e frumos, că, în general, toate filmele sunt frumoase cu happy-end, dar nu, nu m-am împăcat. Când o să-mi scriu memoriile, o să scriu o carte numai despre relația cu Traian Băsescu.

Puie Monta a fost apogeul”

Este un personaj, nu e plictisitor, e un personaj spumos. Dar altfel… să ne împăcam, să fim prieteni, nu, nu, să nu exagerăm“, a spus Ponta, după care a adăugat:

”Îmi spunea pisic, dar după a fost aia cu “puie, Monta” care a bătut tot. Aia a fost apogeul! Dacă nu ai o poreclă, nu exiști ca om politic. La un moment dat, spuneam că dacă nu apar și eu pe prima pagină în Cațavencii, înseamnă că nu sunt, nu că râd de mine”.

În ceea ce privește pasiunile sale, Ponta a declarat că nu mai joacă baschet și că acum are un nou hobby: golful.

”Mi-am impus să nu mai jos baschet. În primul rând pentru că joc prost și nu vreau să mă fac de râs. În al doilea rând că mă cert cu arbitrii.

Când nu mai joci bine, te cerți cu arbitrii, te cerți cu jucătorii, te faci de râs. Așa că mă uit la baschet și nu mai vreau să mă ating de minge. Mingea mică de la golf e suficientă în acest moment”, a mai zis Ponta, la Digi 24.