Victor Ciutacu, reacție dură după stenogramele DNA: Noul DNA nu mai face spectacol al cătușelor

În acest context, jurnalistul Victor Ciutacu a notat într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook că ”noul DNA” trimite stenograme și nu mai ”face spectacol al cătușelor”.

„Sifonu’ de Drulă umblă cablat și vorbește cu intonație-n țeavă, prostovanii de liberali se duc la el în birou să se arunce direct în năvod. Și, după aia, „noul DNA”, care – nu-i așa? – nu mai face spectacol al cătușelor, dă stenogramele la oficina #rezist a lu’ Tapalagă. De unde, ca la un semn, toți țuțerii neomarxiști și proștii aferenți care-i înconjoară dau copy/paste fix pe pasajul cu „Drulă nu e om, e câine”. Iar noi ne-am născut alaltăieri dimineață…”,a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Ce se arată în stenogramele DNA

Stenogramele Direcției Naționale Anticorupție arată că senatorul liberal George Stângă şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu îi cereau lui Cătălin Drulă să îi păstreze în funcţie pe şefii Asociaţiei Române de Salvare a Vieţilor Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi.

Procurorii DNA arată că cererea celor doi a fost făcută la rugămitea liderului PNL Constanța, Bogdan Huțucă. Este de menționat că acesta a precizat că a aflat despre aceste stenograme din presă și că nu a discutat niciodată astfel de subiecte cu nimeni.

”Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme. Nu aveam nici cum să intervin şi nici să discut despre situaţia directorului ARSVOM din simplul motiv că nu îl cunosc şi nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituţie şi nu am interacţionat vreodată cu nici o persoana de acolo”, a declarat Bogdan Huţucă pentru G4Media.ro.

Procurorii informează că toți cei cinci inculpați, printre care și directorul ARSVOM, Daniel Manole, au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile.

Sursă foto: Evenimentul Zilei