Jurnalistul Victor Ciutacu critică în termeni foarte duri intervenția de miercuri a Președintelui Klaus Iohannis, care a cerut revizuirea acordului încheiat între Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română.

Într-o notă ironică, Ciutacu spune că, după noile evenimente, Klaus Iohannis ar trebui să aibă un elicopter pregătit, pe modelul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

”E perfect, Înaltul se duce în cap și insistă să nu se oprească. De azi, după ce le-a dat la ficați lu’ Orban și Vela la pachet pe tema acordului cu Biserica Ortodoxă, o să întruchipeze și Antihristul.

Dacă Băsescu ajunsese să nu mai iasă pe stradă de spaima flegmelor, sper că măcar robotul de bucătărie are un elicopter pregătit. Nu azi-mâine, olecuță mai încolo, să fie bine, ca să nu fie rău…”

 

În plus, jurnalistul ironizează și aspectul Președintelui Klaus Iohannis, care a părut din nou a fi bronzat, dar cu niște urme sub ochi.

”Iar a scăpat ăsta în solar la bronzat cu ochelarii de sudor în argon pe ochi? Cât despre tunsoarea proaspătă, l-a luat Răvășitoarea cam scurt din brici.