Vodafone România anunță lansarea unei noi platforme de conținut.

Astfel, începând cu luna august, oamenii vor avea ocazia să descopere recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi ştiri legate de tehnologie şi, de asemenea, tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potenţialul său maxim, se arată într-un comunicat de presă al operatorului de telecomunicaţii

Cea mai nouă platformă de conţinut lansată în România se numeşte „Zoom powered by Vodafone” şi este structurată în trei categorii principale – Devices, Video şi Zoom In.

Sfaturi și trucuri pentru clienți

De asemenea, în cadrul platformei, cititorii pot găsi sfaturi şi trucuri utile de la Ovvy, actualul campion mondial la FIFA, dar şi articole interesante scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experienţă de 30 de ani. În acelaşi timp, Otravă, un creator de conţinut român, va scrie articole pe diverse subiecte de actualitate. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi şi interesante smartphone-uri.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii şi tehnologie din lume., cu operaţiuni mobile şi fixe în 22 de ţări şi 48 de reţele mobile partenere.

La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi mai mult de 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV.