Iarna aceasta, Telekom continuă să raspundă la întrebarea Ce-și doresc românii? cu servicii și oferte în linie cu așteptările clienților în materie de simplitate, digitalizare, calitate și preț.

Succesul ofertelor destinate clienților rezidențiali, anunțate în a doua parte a anului (Mobil Nelimitat, Smart WiFi), oferă cadrul perfect pentru continuarea lor și în perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu 15 noiembrie.

Ținând cont de cele mai dorite cadouri de Crăciun, Telekom oferă smartphone-uri la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat. Cele mai noi și populare smartphone-uri sunt disponibile acum la 0 euro – Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite. Aceste oferte sunt disponibile la portare, împreună cu un abonament începând de la 10 euro.
În plus, la fiecare ofertă de abonament cu telefoanele din promoție, clienții primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile până în data de 24 octombrie 2020.

Și pentru că 84% dintre clienții Telekom preferă de sărbătorile de iarnă “să se cuibărească la căldură, în fața televizorului, la un film bun”, surpriza de final de an, de la Telekom, o reprezintă noua ofertă de televiziune – clienții care se abonează la serviciile Telekom începând cu 11 noiembrie se vor bucura de 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni, și 12 luni HBO și HBO GO gratuit. Clienții Telekom vor putea urmări gratuit, timp de 12 luni, filmele și serialele preferate din oferta HBO precum Materiile Întunecate, Umbre și Watchmen.

„Întrucât sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregătit minuțios și suntem 100% gata să oferim românilor ceea ce își doresc pentru acest Crăciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la prețuri reduse pentru servicii fixe și conținut TV gratuit, avem o ofertă pentru fiecare român, precum și oferte perfecte pentru întreaga familie. În această perioadă a sărbătorilor de iarnă, Telekom îi ajută pe clienți să ofere cele mai dorite cadouri.“, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

De asemenea, Telekom susține educația în mediile defavorizate prin intermdiul parteneriatului cu Teach for Romania. Pentru că Romania are nevoie de copii educați, în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, Telekom direcționează 1 euro către programul Teach for Romania.

Mobil Nelimitat

În doar patru luni de la lansare, oferta Mobil Nelimitat a ajuns la 100.000 de utilizatori, cartela Mobil Nelimitat putând fi achiziționată din lanțurile de magazine ale retailerilor parteneri (Mega Image, Shop & Go, Carrefour), cât și din magazinele proprii și restul rețelei de distribuitori Prepay.

Produsul inovator Mobil Nelimitat le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, ușor de parcurs. Clienții care achiziționează cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor preplătite, valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să se aboneze înregistrându-și numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat și parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Net Nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate plus 100 de minute internaționale fix/mobil.

Smart WiFi 

Continuând procesul de îmbunătățire a experienței clientului, Telekom Romania a înțeles nevoia clienților pentru Internet fix și a venit, la începutul toamnei, cu soluția Smart WiFi – serviciul de Internet fix ușor de folosit, care nu necesită instalare (fara găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate. Serviciul oferă acces imediat la internet cu ajutorul router-ului WiFi.

Rezultatele serviciului Smart WiFi sunt peste așteptări și în continuă creștere, 40% dintre vânzările de internet fix pe luna octombrie reprezentând vânzări de Smart WiFi.

Ofertele din campania de iarnă sunt disponibile în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019.