Mirela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida, au împreună trei copii, pe Carla, Vladimir și Tudor. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a face și al patrulea copil, chiar dacă este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple.

Mirela Vaida își dorește să mai aibă copii

Mirela Vaida a mărturisit că și-ar dori să facă și al patrulea copil, însă nu știe dacă se va întâmpla. Potrivit acesteia, principalele motive ar fi vârsta, dar și faptul că cel mai mic copil al lor este încă în scutece.

„Să știi că mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Acum stăm să ne mai gândim de două ori. Eu am 40 de ani, soțul meu are 44 și încă nu l-am scos pe cel mic din pampers. Încă mai avem accidente cu el noaptea pentru că uită să ne ceară să meargă la toaletă. Zicem: “Dacă nu l-am scos pe el din pampers, cum o luăm de la capăt?”, a declarat prezentatoarea TV pentru Ego.ro.

Aceasta a recunoscut, de asemenea, că ei și soțului său le este greu cu cei trei. copii pe care îi au, însă nu exclud posibilitatea de a mai avea copii, ba chiar și-ar dori să aibă gemene.

„Nu mai avem nervi, vrem să ne bucurăm de ei, să se îmbrace singuri, să ne putem descurca (…) Dar nu am zis nu, doar ne gândim că poate că dacă Dumnezeu nu a vrut să ni-l dea, știe El mai bine. Însă, dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene ca să avem mai multe femei în casă”, a mai spus aceasta.

Va petrece Revelionul fără copiii săi

Aceasta a dezvăluit și cum plănuiește să petreacă Revelionul. Mirela Vaida a spus că va intra în Noul An fără copiii săi, deoarece aceștia vor merge la soacra sa, la Cluj. De asemenea, a spus și că ea va cânta la Brașov, unde va petrece alături de prieteni.

„După ce facem Crăciunul în familie, copiii zboară la soacra mea, la Cluj. Noi rămânem o săptămână singuri, avem Revelionul, ne distrăm până dimineața. Eu merg să cânt la Brașov, ne invităm prieteni, o să ne facem și puțin de cap”,