Prezentatorul Cătălin Măruță a trecut printr-o situație care i-am cam dat bătăi de cap. Această întâmplare a pornit de la faptul că i-a avut ca invitați pe  Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu, trei dintre cei mai îndrăgiți artiști din România.

Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au creat haos în emisiune

În ediția din 5 aprilie 2023, Cătălin Măruță i-a avut în platou pe acești trei interpreți de muzică populară. Toți sunt olteni cu renume și totodată prieteni de mulți ani. Tocmai din acest motiv, prezentatorul PRO TV s-a luptat cu greu să le facă față.

Interpreții așteptau în culise să intre în direct, în timp ce Cătălin Măruță purta o discuție cu un tânăr medic. Dialogul moderatorului cu medicul a fost de mai multe ori întrerupt de discuția avută de artiști în spate, iar asta nu a fost deloc pe placul lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță: Mai am și alți invitați. Hai să mergem mai departe!

Chiar și momentul în care i-a chemat în platou a întâmpinat o problemă, căci vedetele au intrat în platou înainte să-i cheme, iar Ciucă a spus: „Au stricat și momentul”.

Măruță i-a dat dreptate și, în plus, i-a luat și el la rost spunându-le „Ce atâta gălăgie?”.

Pe lângă asta, Cătălin Măruță a trebuit să-i tempereze pe Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu atunci când se băteau pe cozonacul rămas de la ediția de Paște a Cozonacului de aur. „Mai am și alți invitați. Hai să mergem mai departe!”, a afirmat el.

Ce discutau cei trei artiști în culisele emisiunii? Se putea termina tragic…

Pentru a ne face să înțelegem ce s-a întâmplat, artiștii ne-au lămurit despre ce discutau în spatele camerelor. Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au dezvăluit că își aminteau o întâmplare ce se putea termina tragic.

„Știi ce vorbeam acolo? Despre ceea ce se întâmpla în platou. Eram în turneu cu mulți ani în urmă. Și la masă, doamna Maria Budaciu s-a înecat. Și singurul care a avut inspirația pe moment a fost Dumitru Zamfira.

S-a dus în spatele și când a strâns-o o dată, am crezut că a rupt-o. Dar i-a sărit mâncarea care îi oprise respirația. Despre asta vorbeam acolo”, au explicat aceștia.

Cătălin Măruță a mai adăugat: „Vorbeați, vorbeați! Ce mult vorbeați”.