Dan Voiculescu a absolvit Facultatea de Teologie

Informația momentului despre Dan Voiculescu! În 2023, fondatorul trustului Intact, în vârstă de 77 de ani, a absolvit Facultatea de Teologie.

Ulterior, a anunțat că dorește să devină preot și chiar i s-a propus hirotonisirea. Pentru acest lucru, ar mai avea însă câțiva pași de urmat.

Potrivit cancan.ro, lui Dan Voiculescu i s-a propus susținerea unor examene suplimentare pentru a fi hirotonosit ca preot. Iar fostului om de afaceri i-ar fi surâs ideea. De-a lungul timpului, nu a ratat nicio ocazie să își declare credința în Dumnezeu.

Dan Voiculescu, Facultatea de Teologie
SURSA FOTO: cancan.ro

Pe blogul personal, fondatorul trustului Intact chiar a recunoscut că, în prezent, prioritatea sa o reprezintă tainele credinței.

„După ce am luat licența în teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc.

Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire”, a susținut acesta recent.

În 2022, Dan Voiculescu a scris pe site-ul Partidului Umanist Social Liberal:

„Eu cred în Dumnezeu și sunt umanist. În Statele Unite, Curtea Supremă a admis că umanismul este echivalent cu o religie în sensul limitat al autorizării umaniștilor să oficieze ceremonii”.

Fostul om de afaceri a terminat prima facultate în anul 1982. Mai exact, este vorba despre Facultatea de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București.

Cine este Dan Voiculescu

Dan Voiculescu este un politician român, om de afaceri și președinte fondator al doctrinei fostului Partid Conservator, actualul Partid Umanist Social Liberal.

Acesta a fost ales senator de București în trei legislaturi. În primele două, a demisionat în ultimul an de mandat. Astfel, a determinat mutarea proceselor sale de la instanța supremă la Tribunalul București.

PUSL dorește minim 7% din voturile românilor la următoarele alegeri

Amintim că în această toamnă, fostul om de afaceri a publicat pe blogul său un mesaj prin care anunță deciziile PUSL (Partidul Umanist Social Liberal) cu privire la următoarele alegeri. El anunță că PUSL dorește să obțină minimum 7% din voturile românilor la următoarele alegeri.

El a anunțat, la acea vreme, două priorități majore pe care vor pune accentul în campania electorală. Ele sunt: reducerea prăpastiei dintre bogați și săraci și eliminarea prăpastiei dintre generații. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.