Cătălin Măruță a explicat de ce el și Andra nu au putut merge la nunta lui Smiley

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă, apoi au petrecut, alături de rudele și prietenii lor, la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov.

Spre surprinderea fanilor lor, Andra și Cătălin Măruță, care sunt colegi de muncă cu Smiley de ani de zile la PRO TV, nu au fost prezenți la marele eveniment.

În timpul emisiunii TV „La Măruță”, prezentatorul TV a intrat în transmisiune video cu Smiley pentru a-și cere scuze în mod public pentru că nu a fost prezent la nunta sa.

Potrivit spuselor sale, el și Andra au trebuit să respecte un contract semnat cu un an de zile în urmă, în care el trebuia să prezinte un eveniment privat, iar ea să cânte. Vedeta i-a dat asigurări lui Smiley că se va revanșa cu un grătar.

„Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla, că ai zis că dacă nu vii la nuntă… măcar asta”, i-a zis cântărețul de muzică pop.

„Abia aștept! Uite, când vă întoarceți din luna de miere, abia aștept să facem treaba asta. Noi aveam, exact cum îți spusesem și mai demult, contractul ăsta care era de un an și ceva, și Andra, pe scenă, a zis că trebuia să fie alături de Smiley, a cântat piesa voastră”, a spus, la rândul său, Cătălin Măruță.

Ce vedete au fost prezente la nunta lui Smiley?

Printre invitații de la nunta lor s-au numărat și Andreea Esca, Sore, Adela Popescu, Delia Matache și soțul ei, Tudor Chirilă, Adrian Batista și Adelina Pestrițu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Adelina Pestrițu a fost una dintre cele mai elegante invitate de la nunta anului. Vedeta a purtat o rochie neagră, lungă, cu umerii goi și cu un decolteu generos, fiind acuzată că ar fi eclipsat mireasa.

„Ești superbă, Adelina, chiar mult prea elegantă pentru acest eveniment și de persoanele prezente! Ai eclipsat chiar și Mireasa. Scuze Ginuța, dar acesta este adevărul!!!”, „Wow, mai eleganți ca mirii.”, „Sunteți mult prea eleganți pentru genul mirilor! Ați greșit nunta” sunt câteva dintre comentariile scrise de fanii ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)