Motivul pentru care s-a chinuit atâția ani

Irina Loghin a spus că s-a chinuit ani buni pentru a rămâne însărcinată, reușind să rămână gravidă la vârsta de 35 de ani. Atunci l-a adus pe lume pe Ciprian, iar când Irinuca a intrat în viața ei a fost o adevărată minune. Cei doi copii ai artistei, Ciprian și Irinuca sunt mândria vieții ei.

Recent artista a vorbit despre perioada în care s-a chinuit să devină mamă. Ea a dezvăluit că s-a chinuit ani de zile să devină mamă, iar abia după vârsta de 35 de ani a rămas gravidă. Irina Loghin a avut ambele sarcini grele și a reușit cu greu să nască.

Cântăreața a aflat că nu poate rămâne gravidă deoarece avea o trompă înfundată, iar acest obstacol a făcut ca experiența de a deveni mamă să fie cu atât mai importantă pentru ea.

„Atunci parcă nu-ți dai seama ce ți se întâmplă. Pe Ciprian l-am făcut la 36 de ani, nu mi-l dădea Dumnezeu până atunci. Am aflat la Târgu Mureș de un profesor bun și m-am dus la un control să văd ce se întâmplă, care e motivul pentru care nu rămân însărcinată.

Și am aflat că aveam o trompă înfundată și din cauza asta nu devenisem mamă atâția ani. La o lună de zile după ce mi-a dat un tratament, am rămas cu Ciprian. Iar Irinuca a venit nepregătită”, a spus Irina Loghin pentru Ciao.

Cine a ajutat-o să treacă cu bine de sarcinile dificile

Cântăreața de muzică populară, Irina Loghin, a întâmpinat probleme în ambele sarcini. Ea a suferit de o afecțiune cunoscută sub numele de sarcină toxică, care prezintă numeroase complicații și poate afecta mama și copilul.

În ciuda dificultăților pe care le-a întâlnit în timpul sarcinilor, Irina Loghin nu s-a dat bătută și a luptat pentru a deveni mamă. Surorile sale au fost un sprijin important în această perioadă dificilă, susținând-o și ajutând-o să depășească obstacolele.

„Am avut ambele sarcini toxice. Primele patru luni au fost cele mai grele. Când a început să miște sarcina, mi-am mai revenit, parcă nu mai eram nici gravidă. Eram piele și os, nu mâncam nimic. Am întrerupt și cântatul. Am plecat la țară la mama, iar cele două surori ale mele care erau și ele acolo au fost alături de mine. Nu voiam să mănânc nimic, dar ele îmi pregăteau tot felul de lucruri.

Mama era mai haioasă de felul ei și de la sarcină m-am trezit cu niște frisoane groaznice. Era caniculă, luna lui cuptor, iar sora mea mi-a făcut focul în casă. Și-a văzut mama focul când venise de la câmp, de la prășit de porumb, și nu înțelegea ce se întâmplă, i-a zis sora mea. S-a minunat mama și a zis că ne vor da oamenii ăștia în jurnale, cu focul aprins în iulie”, și-a adus aminte artista.