Anul nou l-a prins pe Cătălin Măruță la Deva, iar în drum spre casă, acesta s-a opri la mormântul lui Arsenie Boca pentru a se ruga și a se reculege.

„În drum spre casă, la fel ca anul trecut, mi-am făcut un obicei să trec pe la mormântul lui Arsenie Boca. Să spun o rugăciune, să mă reculeg. Să fim mai buni, să iertăm mai mult, să dăruim mai mult.”, a postat prezentatorul TV pe Facebook.

Cătălin Măruță nu a petrecut Revelionul alături de soția sa, Andra. Aceasta a postat și ea, la rândul său, un mesaj cu ocazia intrării în noul an.

„La mulți ani! Chiar dacă suntem în locuri diferite în această seară, eu și Cătălin, suntem mereu ÎMPREUNĂ, cu gândul unul la celălalt. Sper că și voi sunteți aproape, la propriu sau tot la figurat, de persoana iubită! La mulți ani 2023!”, a scris cântăreața pe Facebook.

Mara Bănică, despre Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din lumea mondenă de la noi.  Iar Mara Bănică a arătat de ce. Aceasta a povestit un episod care îl are ca protagonist pe îndrăgitul prezentator TV. Se pare că totul a pornit de la faptul că acesta a fost impresionat de tragedia prin care aceasta a trecut recent. Jurnalista, invitată de curând în emisiunea lui și-a pierdut tatăl recent. După ce au ieșit din direct, Cătălin Măruță a îmbrățișat-o și a încurajat-o, iar ea a scris de Facebook despre această întâmplare.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni…”, a postat aceasta pe rețeaua de socializare.

Și Oana Lis a reacționat

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie”, a scris Oana Lis la postarea Marei Bănică.