Oana Lis a spus tot adevărul despre Cătălin Măruță. Soția lui Viorel Lis a ținut să facă public un anumit episod care l-a avut în centrul atenției pe prezentatorul de la PRO TV. Gestul său a pornit de la o emisiune în care vedeta tv a avut-o ca și invitată pe Mara Bănică.

Tragedia prin care a trecut jurnalista care și-a pierdut tatăl l-a impresionat maxim pe Cătălin Măruță. După ce cei doi au ieșit din direct, acesta a îmbrățișat-o și a consolat-o, mai ales pentru perioada grea pe care o traversează în acest moment, după pierderea tatălui său.

Imediat, Mara Bănică, a ținut să scrie un mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță. Pe contul ei de Facebook, Mara Bănică a postat o fotografie cu ea și Cătălin Măruță, în care ea plânge, iar moderatorul de la Pro TV o îmbrățișează, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Mesaj emoționant despre Cătălin Măruță

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni…”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

Imediat, a reacționat și soția lui Viorel Lis. ea a scris un mesaj despre Cătălin Măruță. Oana Lis a dezvăluit că vedeta PRO TV a plătit pentru fostul primar general ședințe de terapie, lucru pe care, până acum, l-a ținut secret.

Oana Lis a povestit detalii neștiute despre vedeta de la PRO TV

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie”, a scris Oana Lis, la postarea pe care a distribuit-o cu Mara Bănică.