Veste cât se poate de tristă dată cu puțin timp în urmă de Oana Lis. Ea a povestit ce decizie a luat în ceea ce privește marcarea momentului trecerii dintre ani.  Spre deosebire de perioada trecută, când obișnuia să petreacă la restaurant, de această dată Viorel Lis și soția sa au optat pentru ceva mai restrâns, acasă.

Oana și Viorel Lis au ales să petreacă Revelionul acasă, într-un cadru restrâns. Soția fostului edil a mărturisit că prețurile la restaurante sunt mai prea mari și că au ales să fie mai cumpătați cu cheltuielile.

„Nu o să petrecem mare lucru, avem niște probleme de rezolvat și pe lângă asta este vorba și de bani. Am văzut că un Revelion în București pornește de la 500 de lei, 900 de lei și tot în sus, iar noi deja avem alte probleme cu sănătatea, cu analizele, cu procesele nu ne mai ajunge și de asta. Oricum eu încerc să îmi fac viața plăcută. Pentru mine e Revelion în fiecare zi, mă bucur din lucrurile simple. Mă bucur și de o cafea cu o prietenă și de o prăjitură, de soare, de frig, de orice”, a mărturisit Oana Lis pentru WOWbiz.ro.

Viorel Lis se confruntă cu mari probleme financiare

Despre probleme financiare au mai vorbit cei doi și în trecut.

„Voiam să vă zic că am oferta de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, toate la 200 de lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Oana Lis a vrut să-l protejeze pe soțul ei și să îi ofere un Revelion mai liniștit

Mai mult decât atât, Oana Lis a vrut, de asemenea, să-l protejeze pe soțul ei și să îi ofere un Revelion mai liniștit, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă. Viorel Lis se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile, iar acest lucru nu este deloc ușor, mai ales pentru Oana Lis care îi este alături la orice pas.

Viorel Lis este foarte recunoscător pentru faptul că soția sa se ocupă ca lui să-i fie bine.

”Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!”, i-a transmis fostul edil soției sale cu câteva luni în urmă.