Tudor Gheorghe se poate lăuda cu o carieră artistică impresionantă. Acesta a susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. În actorie, a debutat la vârsta de 21 de ani, pe scena Teatrului Național din Craiova.

Când va renunța la scenă?

Cântărețul a spus că nu știe exact când va renunța la scenă, dar atunci când nu va mai avea forța necesară pentru spectacole, se va concentra pe scris. În prezent, lucrează la un roman și la o carte de versuri.

„Nu pot spune eu cât voi cânta. Cred că am o genă bună, dar nu mă văd cântând şi la 90 de ani. În momentul în care voi constata că nu voi mai avea forţa necesară, o să las scena şi o să mă aşez frumos la masa de scris. O să încerc să fac ceva bun şi în altă zonă.

Deja mi-au apărut două cărţi. Mai am în lucru un roman, dar şi o carte de versuri. Am foarte mult de lucru, nu mă plâng! Nu mă simt obligat de scenă. Când voi vedea că nu mai pot cânta, aşa cum cânt acum, de pildă, o să am decenţa şi eleganţa să nu apar în faţa publicului să fac playback”, a declarat acesta pentru Playtech.

Tudor Gheorghe lucrează la un roman

Tudor Gheorghe nu a vrut să ofere multe detalii despre romanul la care lucrează, însă a spus că este inspirat din viața lui.

„Romanul, la care lucrez şi despre care nu vreau să ofer prea multe detalii la acest moment, e inspirat şi din viaţa mea, şi din realitatea imediată. Nu mă omor după lansări. Chestia asta cu lansările nu-mi prea place.

Eu le scriu, nu le lansez. Am scos acea carte cu şapte povestiri despre care pot afirma oricând că sunt absolut splendide.

Am scos şi o a doua carte, fără mare tărăboi, după „Vă dau un an din viaţa mea”, în 2016. Ştii, cum e? Se spune că reclama se face la lucrurile proaste! Lucrurile bune se vând de la sine!”, a spus artistul.

Cântărețul va marca 55 de ani de activitate

Tudor Gheorghe va marca în curând 55 de ani de activitate, iar cu această ocazie, pregătește un spectacol special pentru fanii săi.

„Momentan, îmi propun să duc la bun sfârşit actualul ciclu propus spectatorilor, „Cel ce gândeşte singur”. Mai am de susţinut câteva spectacole, din cele propuse în actualul ciclu, ca să spun aşa. Spectacolele mele tematice sunt făcute pe diverse criterii, pe idei, pe stiluri. Nu le-am numărat niciodată, dar cred că am trecut de pragul primelor 25”, a mai spus maestrul.