Nicole Botgros s-a reinfectat cu COVID! Cum se simte acum artistul?

Cunoscutul dirijor al Orchestrei ”Lăutarii” s-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus. Fiind vaccinat, acesta a contractat o formă mai ușoară a bolii și se află în carantină la domiciliu. Nicolae Botgros este cel care a declarat la Prima TV că s-a infectat din nou, subliniind că de această dată totul seamănă cu o răceală.

”Am COVID pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, spune dirijorul.

Nicole Botgros s-a infectat cu COVID anul trecut

Cunoscutul artist a fost internat timp de o lună la secția de Terapie Intensivă, în 2021, după ce s-a infectat cu coronavirus. La acea vreme, el declara că plămânii lui au fost afectați în proporție de 70%.

”Nu simțeam nimic, pentru că am fost sedat. Când pacienții sunt mai agitați, mai agresivi, medicii le pun niște injecții și îi calmează”, declara artistul anul trecut.

El a mai spus că cel mai dificil moment a fost atunci când i s-a propus intubarea. Nicolae Botgros a povestit că nu a acceptat intubarea, dar după ce a trecut prin boală poate spune că aceasta este necruțătoare.

„Mi s-a propus intubarea, dar nicidecum nu am dorit. Am spus că mai bine mor pe masă aici sau mă duceţi acasă să mor lângă familie, dar nu accept să fiu intubat. Şi la mine erau nişte dubii în prima fază, să spun aşa, cu privire la coronavirus. Dar ce am văzut şi mai ales simţit acum. Vreau să spun toată durerea sufletului meu, ca să înţeleagă toată lumea că această boală e foarte necruţătoare.”, a mai spus artistul.