Artista plânge de fiecare dată când vorbește despre mama ei. Ea a povestit cu ochii în lacrimi că nu îi este ușor chiar dacă au trecut șase săptămâni de când a pierdut-o, dar încearcă să fie puternică și să treacă peste această tragedie.

Minodora trece printr-o perioadă dificilă

„Din păcate este adevărat, am pierdut-o pe Mica, pe mama mea, pe 12 august. S-au făcut șase săptămâni de atunci și încerc pe cât posibil să trec peste această grea încercare, însă nu este ușor, ca pentru orice altă persoană care își pierde un membru atât de scump și drag al familiei”, a spus artista, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Minodora a mărturisit în urmă cu câteva zile că nu a vrut să spună nimic despre decesul mamei ei, fiind devastată de durere și nu a putut să vorbească despre tot ceea ce s-a întâmplat la acea vreme.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit artista la emisiunea „Teo Show”.

Momente cumplite pentru artista Minodora

De asemenea, ea a povestit acum prin ce momente cumplite a trecut mama ei înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare.

„Mama a suferit de un diabet grav de un an de zile, de 25 de ani. Diabetul atacă foarte mult, mai ales că era și pe insulină. Atac cerebral, un infarct la intestinul subțire, mai mult complicații. A fost depistat, dar nu intervenit la timp, deși era în spital. Da, exista o șansă, dar nu și-au asumat cei de la spital. Nu știau diagnosticul, deși mama țipa de durere la stomac. Calmante și nu s-a intervenit. Am luat-o de la spitalul respectiv.

Ea a fost salvată după ce acest infarct la stomac, însă diabetul, după o lună de zile a făcut din nou infarct în mijlocul creierului. Mă recunoștea, dar nu mai putea să vorbească”, i-a mai dezvăluit artista lui Teo Trandafir.

Menționăm că, mama artistei s-a stins din viață în data de 12 august. Atunci când s-a întâmplat tragedia, cântăreața era pe scenă și cânta.