Vestă cruntă pentru Radu Mazăre! Lovitura vine după ce acesta și-a investit toți banii într-un resort din Madagascar, pe malul oceanului.

Din cauza pandemiei, resortul respectiv a rămas închis timp de mai multe luni iar fostul primar al Constanței a pierdut mulți bani din cauza pandemiei de coronavirus.

Vestă cruntă pentru Radu Mazăre

Investiția inițială în resortul Mantasaly din Madagascar a reprezentat aproximativ 13 milioane de euro, cu tot cu terenul pe care a fost construit și care a fost concesionat pe termen lung.

Este demn de menționat că, în urmă cu doi ani, Radu Mazăre a mai investit și în construcția unei piscine, a unui restaurant și a unei săli de forță. Totuși, Madagascar a declarat stare de urgență și a închis toate hotelurile și restaurantele pe termen nelimitat în luna martie a anului trecut.

Astfel, Mantasaly Resort și-a anunțat în acel moment oaspeții, prin Roxanei Mihalache, manager al hotelului și iubita lui Mazăre, că își suspendă activitatea.

„În fața amenințării pandemiei COVID-19 și în interesul oaspeților precum și a comunității locale, Mantasaly Resort va rămâne închis pe termen nelimitat.  Hotelul își suspendă activitatea.

Resortul va fi închis, la fel și restaurantul precum și activitățile sportive acvatice. Dacă ați rezervat în perioada suspendării, vă vom restitui banii. Așteptăm cu nerăbdare să vă reprimim la Mantasaly atunci când împrejurările vor fi prielnice. Este o situație fără precedent pentru toată lumea”, transmitea Roxana Mihalache pe pagina de internet a resortului.