Dacia Duster, model produs în prezent în uzina de la Mioveni – județul Argeș – precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia  a fost modernizat în 2014, iar acum, uzina principală – cea din România – a livrat mașina de acest fel cu numărul 1.000.000.

„Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroasele țări unde clienții sunt în căutarea unui SUV robust și modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia”, a declarat Hakim Boutehra, director general Renault Commercial Roumanie.

În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6 300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România. Și pe prima poziție în segmentul SUV.

Modelul cu numărul 1.000.000 face parte din linia Black Touch 4×4, de culoare Verde Altaï, și este echipat cu motorul de 114 CP alimentat cu benzină.