Unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi patroni din fotbalul românesc,  a fost condamnat la 4 ani şi 6 ani de închisoare. Decizia a fost luată. Decizie dată de Curtea de Apel București, conform telekomsport.ro.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a spus că omul de afaceri s-a schimbat radical în ultima perioadă şi îi era frică să comenteze orice subiect pe care era consultat.

Dumitru Dragomir: ”Nu merita să ajungă acolo”

Gheorghe Ştefan a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de trafic de influenţă în dosarul Gica TV, post unde era patron. Gheorghe Ştefan ar fi făcut presiuni la CNA pentru ca membrii acestui for să prelungească licenţa postului Giga TV. Decizia a fost dată de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, care au mărit astfel pedeapsa dictată de Tribunalul Bucureşti.

Dumitru Dragomir a spus că Gheorghe Ştefan nu merita să fie condamnat în acest dosar.

”Îmi pare rau, nu merita să ajungă acolo. Chiar dacă era mai vocal în timpul meciurilor, în ultima perioada n-a mai comentat nimic, pe niciun subiect. Avea o frică în oase de nu vă imaginaţi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din fotbal

Conducătorul Ceahlăului, Gheorghe Ştefan a fost unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din România, de după Revoluţie.

El a mai fost condamnat anterior, în dosarul Microsoft, în 2016, după ce a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Întrebat despre condamnarea primită acum, Gheorghe Ştefan a declarat că este în regulă cu sentința:

”Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiţia, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar”, a spus Gheorghe Ştefan imediat după ce a primit sentinţa