„Acest individ nu a aruncat un sac și nu în drum. Pe partea dreaptă sunt culturi de plante, pot veni oameni, dar el a aruncat sacul în acel mărăciniș în care e aproape imposibil de intrat. Noi am intrat cu combinezoane speciale. El s-a asigurat că nimeni nu va intra acolo, fiind o zonă greu accesibilă, în sensul că te zgârii, te înțepi, e foarte riscant dacă nu ai un costum special.

Criminalul a fost cel care i-a condus la locul acela, susție avocatul, potrivit antena 3.

„A fost foarte calm, metodic, senin aș putea spune, fără emoție, cu o anumită resemnare, cu precizie, traseul lui a fost exact, nu a luat-o pe ocolite, a știut exact locul pe unde să intre. A prezentat calm locul, a explicat exact ce a făcut. A trebuit să explice, să indice sacii. Părea foarte sigur pe el”.

„Are o strategie de o finețe și o elaborare incredibile pe care eu nu îl cred că în stare că ar putea să le înmagazineze, cred că cineva îl alimentează cu această strategie, în funcție de evoluția pe care o are cazul. Cred că a arătat a doua victimă pentru a închide cazul. În momentul în care aceste două fete sunt găsite moarte, ADN-ul confirmă că ele sunt moarte, cazul poate fi închis și se taie orice legătură cu orice alte persoane, nu se va mai săpa prin curți, nu se vor mai face căutări”.