Alexandru Cumpănașu a răbufnit duminică pe Facebook! El în cheamă pe toți românii în stradă, în Piața Revoluției din București, pentru că autoritățile sunt neputincioase sau complice și nici după opt săptămâni de la dispariția fetei nimeni nu poate spune exact unde este și ce s-a întâmplat cu ea.

Mesajul postat de Cumpănașu pe internet este unul emoționant, având în vedere că duminică nepoata sa împlinește 16 ani:

”LA MULȚI ANI ALEXANDRA!
Ne vedem la ora 18:00 în fața MAI cu mic cu mare pt a ne apăra DREPTUL LA VIAȚĂ și pentru a-i spune Alexandrei La Mulți Ani. Nu strică să aducem și o floare pt că așa cum s-a descris chiar ea la 112 este o DOMNIȘOARĂ. Astăzi împlinește 16 ani! După 8 săptămâni nimeni nu știe unde este și autoritățile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pt Alexandra, pt procurorii care anchetează sau polițiști îi așteptăm în Piața Revoluției!”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu.

Fata a fost răpită de Gheorghe Dincă în data de 24 iulie. Adolescenta de 15 ani urma să se întâlnească cu iubitul său. Acesta a așteptat-o mult, a sunat-o, dar fata avea telefonul închis. A crezut că i s-a descărat bateria, iar adolescentul a plecat a doua zi la Câmpulung, fără să aibă nici cea mai mică bănuială de ce i se întâmplase fetei.

Puteți vedea mai jos postarea de pe Facebook a lui Alexandru Cumpănașu: