Este vorba despre Ilan Laufer, membru al Platformei Social-Liberale.

Acesta și-a anunțat candidatura pe pagina personală de facebook. Motivul pentru care candidează în reprezintă ”minciuna, incompetenția și vrăjeala” care există în ultimiii 30 de ani în România.

”Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #CuratenieGenerala

Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală.

Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală”, scrie Ilan Laufer.

Bucureștiul are nevoie de patrioți

”Totodată, acesta a mai precizat că a realizat mai multe lucruri în ultimii ani, iar Bucureștiul are nevoie de o reală schimbare.

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!

În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc ”Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România.

Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țara și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat.

În curând voi anunța viziunea mea pentru București și lista completă de candidați PSL pentru toate cele 6 sectoare!

Vă aștept alături de mine la Capitală să facem #CuratenieGenerala”, a mai scris Ilan Laufer.