Manelistul Tavy Puștiul a ajuns celebru în presa britanică. Sâmbătă  acesta și-a pierdut viața, în timp ce se afla în mașină. Autoturismul în care se afla împreună cu soția lui a fost izbită puternic de un tren.

Ceea ce i-a șocat pe englezi nu este atât accidentul în sine cât faptul că acesta și-a prezis moartea cu o lună înainte de tragicul eveniment. În plus, manelistul realiza un live în momentul în care viața i-a fost curmată.

Cântărețul de manele Tavy Puștiu ar fi postat pe pagina sa de Facebook un mesaj terifiant, prin care, practic, își prevestea moartea. Potrivit The Sun, cu o lună înainte de tragedie Tavy Puștiu ar fi scris pe rețelele de socializare: ″Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”.

Britanicii au arătat că manelistul și-a pierdut viața în timp ce transmitea LIVE pe Facebook.

„Tavy Puștiu asculta muzică în timp ce se afla alături de soția sa în mașină, tânăra fiind la volan. Femeia se uită stânga – dreapta, înainte de a trece peste calea ferată, însă nu pare să realizeze că vine trenul. Imaginile arată cum expresia bărbatului se schimbă brusc și țipă în momentul în care vede cum trenul va lovi mașina”, au titrat britanicii.

La volan nu era manelistul, ci soția acestuia, Monica. Soția lăutarului nu a fost atentă o secundă și a provocat teribilul accident. Aceasta nu s-a asigurat și mașina a fost lovită în plin. În urma impactului Tavy Puștiu, care se afla pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc, iar soția lui a fost transportată de urgență la spital în stare gravă.

În momentul impactului, Tavy asculta muzică și făcea un live. Imaginile sunt cu atât mai infiorătoare cu cât live-ul se oprește la câteva secunde după impact. Imaginile transmise de el au surprins chiar momentul dinaintea impactului.

(Sursa: YouTube/Observatorul Prahovean)