Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu, candidează pentru funcția de președinte al Organizației Municipale, ar în înregistrarea surprinsă în cadrul ședinței PNL, Râmnicu Vâlcea, aceasta a făcut o promisiune fără precedent.

Mai exact, liberalul le-a spus membrilor PNL din Râmnic foarte clar faptul că în caul în care îl vor vota pentru funcția dorită, el le va oferi locuri de muncă. Viceprimarul s-a oferit să îi angajeze pe votanții săi în cadrul a doua societăți comerciale de stat din subordinea Consiliului Local.

Potrivit înregistrării, citate de Ziarul de Vâlcea, este vorba de societatea despre transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA.

Un viceprimar liberal le promite membrilor PNL locuri de muncă

Totodată, viceprimarul Virgil Pirvulescu a subliniat faptul că va face tot ce îi stă în putință să rezolve problemele membrilor PNL din Rămânic, în special cele legate de locul de muncă.

La final, candidatul pentru funcția de președinte al Organizației Municipale și-a dat cuvântul, promițându-le liberalilor că în cadrul alegerilor, odată ce va fi votat, cuvântul său ”de ordine va fi forță”.

„Poate ca unii dintre dumneavoastra aveti probleme cu locurile de munca… va trebui sa va ajutam, nu-mi cereti lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveti cuvantul meu de onoare – le voi rezolva! Si in cele 2 societati unde suntem deja majoritari, vorbesc de ETA si Piete Prest, vom reusi sa facem treaba (NR – adica sa fie angajati lipitorii de afise ai PNL si pusi pe liber specialistii din cele doua societati!), v-am zis sa nu rascolim zonele acum decat dupa alegerile de la municipiu (NR – alegerile pentru functia de presedinte al PNL Ramnicu Valcea, unde Pirvulescu este candidat, deocamdata, unic). Dupa alegerile de la municipiu – cuvantul de ordine va fi forta si membrii PNL!”, a spus viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu.