Mai exact, Realitatea Media, aflată în insolvență de mai bine de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, și nu a putut depune certificatul fiscal, așa cum cere legislația CNA.

Valabilitatea licenței Realitatea FM prin satelit expiră la data de 15 ianuarie, potrivit informațiilor prezentate în ședința CNA. Realiteta FM București retransmite în totalitate emisia Realitatea Plus, din noiembrie 2019, după închiderea postului Realitatea TV.
Potrivit paginademedia.ro, licența pe satelit pentru FM este folosită, de obicei, pentru retransmisia semnalului stației de la Bucuurești către stațiile locale, sau pentru retransmisie în rețele DTH. Realitatea FM are frecvențe radio în București, Cluj și Sulina.
Înființat pe 1 noiembrie 2007 de trustul Realitatea-Cațavencu, postul de radio a fost relansat la data de 20 octombrie 2008, devenind primul radio de tip news & talk din România și având sloganul „Știe ce spune”.
Conform legislaţiei în vigoare, toate licențele eliberate de CNA, radio și TV, au o valabilitate de nouă ani. Societățile care le operează trebuie să depună, la fiecare nouă ani, înainte ca licența să expire, un dosar de prelungire, care trebuie să conțină, printre altele, un certificat fiscal care să ateste că societatea nu are datorii.