Un cunoscut poltician are Covid-19. Mesajul acestuia este unul cutremurător. „Mergem mai departe și sunt convins vom ieşi mai întăriţi şi din această provocare”, a anunțat liderul politic.

Politicianul care are Covid-10 este preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea. Acesta a anunţat că este pozitiv în urma testării efectuate recent, conform unei postări făcute pe pagina de Facebook

” În urmă cu puţin timp am primit rezultatul testului COVID-19 şi este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez şi să mă testez. Fiind optimist de felul meu, vă anunţ că pentru câteva zile ‘rămân pozitiv'”, a spus în postarea sa, Gabriel Zetea.

El a ținut să precizeze că ceilalţi colegi de partid care s-au testat au primit rezultate negative.

„Ceilalţi colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, aşa că rămân izolat la domiciliu şi încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectaţi, în continuare, toate măsurile de protecţie şi de distanţare. Să fim sănătoşi! Mergem mai departe şi sunt convins vom ieşi mai întăriţi şi din această provocare!”, a mai spus Gabriel Zetea, care este şi preşedintele filialei judeţene a PSD.

Numărul infectărilor a explodat astăzi, 2 octombrie. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat infectări pe bandă rulantă în România. Potrivit ultimelor date, alte 2343 de persoane au fost infectate în ultimele 24 de ore.

Astfel, potrivit datelor publicate de GCS, până astăzi, 2 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

 105.582 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

FOTO:Inquam/Octav Ganea