Alexandru Cumpănașu a anunțat pe pagina de Facebook că organizează un marș de protest în fața Parlamentului împreună cu familia Alexandrei Măceșanu. „Marșul dreptății și adevărului”, așa cum este intitulat, va avea loc pe data de 11 ianuarie, începând cu ora 14:00 și are scopul de a transmite un mesaj pașnic instituțiilor statului că minciuna, abuzul și indiferența față de copii nu este tolerată.

„Dragi romani, Dragi romani, bucuresteni, romani din diaspora haideti atat cat putem sa spunem NU abuzurilor si dramei Alexandrei si Luizei si raului facut copiilor nostri, Sorinei, padurilor, animalelor si oricaror suflete ce au DREPT LA VIATA si la o JUSTITIE CORECTA ‼ NOI NU ACCEPTAM DECESUL DECLARAT DE DIICOT? VOI?

Alaturi de familia Alexandrei, haideti la MARSUL DREPTATII SI ADEVARULUI de pe data de 11 ianuarie ora 14:00 din Piata Constitutiei (langa parlament) ‼ pentru a protesta pasnic dar pentru a transmite statului ca NU acceptam minciuna, abuzul si indiferenta fata de copiii nostri!!! Daca va este frica sau sunteti indiferenti ori lenesi sa ma iertati dar va meritati soarta‼Marsul nu are nici un caracter politic! Doar sa oprim VIOLENTA, RAPIRILE, VIOLURILE, CLANURILE, ABUZURILE STATULUI‼

Actualizare: cei ce vor sa participe la MARS pot trimite un email doamnei Monica la: [email protected]‼‼”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

Decizia care a revoltat familia Alexandrei înainte de Crăciun

Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată, de urgență, la DIICOT înainte de Sărbătorile de Crăciun. Oamenii legii au vrut să le dea acestora certificatul de deces al tinerei. Părinții tinerei au refuzat însă să facă acest lucru. Mama Alexandrei Măceșanu a fost chemată pentru a ridica certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, după ultimele informaţii oficiale din dosarul Caracal.

De asemenea, alături de familia Măceșanu a fost și Alexandru Cumpănașu. Dealtfel, acesta a lansat un atac dur la adresa DIICOT, după ce familia tinerei dispărute a fost chemată pentru a i se preda certificatul de deces.