Actorul norvegian Kristofer Hivju cunoscut în special pentru interpretarea personajului Tormund Giantsbane din epopeea fantastică produsă de HBO, a anunţat pe contul său de Instagram că atât el cât şi familia se autoizolează.

De asemenea, vedeta a precizat că el este singurul care prezintă „simptome uşoare de răceală”, informează marţi Press Association, citată de agerpres.

Mesaj pentru fani

Kristofer Hivju a transmis și un mesaj fanilor, prin care îi îndeamnă să fie „extrem de atenţi” pentru a preveni răspândirea coronavirusului, care a produs haos în industria divertismentului. „Împreună putem lupta cu acest virus şi putem evita o criză în spitalele noastre”, a spus actorul.

Kristofer Hivju a fost confirmat oficial că va apărea în sezonul 2 al unui alt serial extrem de popular în acest moment – „The Witcher”, difuzat pe platforma Netflix.

O altă vedetă din „Game Of Thrones”, actorul Liam Cunningham a comentat pe contul său de Instagram: „Fă-te bine repede, prietene!”

Hivju nu este primul actor care a dezvăluit că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au anunţat că au fost depistaţi cu noul coronavirus, săptămâna trecuta, în timp ce actorul Idris Elba a anunţat luni că a contractat acest virus.