Tribunalul București dă dreptate Romprest în scandalul cu Clotilde Armand! Cum primarul nu pare a avea de gând să dea înapoi în acest scandal, bucureștenii din Sectorul 1 ar mai putea sta o perioadă cu gunoaiele la ușă.

Iar Clotilde Armand trebuie să își reorienteze tirul acuzelor împotriva Romprest pe altă temă, cea a tarifelor prea mari fiind desființată de instanță.

Tribunalul București dă dreptate Romprest în scandalul cu Clotilde Armand! Prețurile Romprest sunt corecte

Joi dimineață, Tribunalul București a stabilit că este nefondată cererea de judecată pornită de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, împotriva companiei Romprest, potrivit Antena 3.

Este o primă bătălie pe care compania o câștigă în fața Primăriei Sectorului 1.

Așadar, instanța a decis că prețurile practicate de Romprest în perioada 2016-2019 în relația cu Primăria au fost corecte.

Clotilde Armand nu cedează

Trebuie amintit faptul că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, recent, că a convenit cu primarii din Capitală să înfiinţeze cât mai repede Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Bucureşti.

”Am organizat la Primăria Sectorului 1 o întâlnire cu: ministrul Mediului, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Mediu, Comisarul General al Gărzii Naţionale de Mediu, Prefectul Municipiului Bucureşti, Primarul General al Municipiului Bucureşti şi toţi primarii de sector din Capitală pentru a rezolva situaţia critică a deşeurilor. Am convenit să înfiinţăm cât mai repede Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Bucureşti.

În cadrul asociaţiei ne propunem demararea de urgenţă a proiectelor de înfiinţare a unui nou depozit ecologic pentru deşeuri nepericuloase ce va deservi Bucureştiului, precum şi a unor staţii de tratare a deşeurilor.

În acest moment Capitala nu prea mai are unde să arunce gunoiul, pentru că principala groapă de gunoi a fost închisă”, a precizat Clotilde Armand. „Criza din Sectorul 1 se poate repeta oricând în alte sectoare şi nu cred că îşi doreşte nimeni asta”, a adăugat Clotilde Armand.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Gane.