Traian Băsescu a fost evacuat din casa sa, la fel ca Mioara Roman

În ziua în care începea evacuarea lui Traian Băsescu din vila sa din Primăverii, Oana Roman a lansat un atac verbal împotriva sa. Este vorba despre aceeași locuință din care fostul președinte al României o evacua pe Mioara Roman în urmă cu zece ani.

Din punctul de vedere al Oanei Roman, totul este o formă de dreptate divină. Fostul președinte al României a trecut prin aceeași situație prin care a trecut mama ei.

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate!

A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita. Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt.

Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, spunea ea în urmă cu doi ani.

Vila de protocol, mărul discordiei dintre Mioara Roman și Traian Băsescu

Mioara Roman și fiica ei, Catinca, au fost evacuate din vila de protocol din Primăverii. Această vilă a fost căminul lor timp de aproape 22 de ani. În anul 2012, însă, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au hotărât evacuarea lor. La acea vreme, Traian Băsescu era președintele României. Cu lacrimi în ochi, Mioara Roman și-a luat atunci rămas bun de la vila ei.

Mioara Roman a fost evacuată într-un interval de doar 24 de ore. Această acțiune a provocat indignare în familia Roman. Mioara Roman a descris acele momente ca fiind extrem de dificile, confruntându-se cu necesitatea de a-și părăsi locuința din cauza deciziei luate de fostul președinte al României.

A locuit în acea casă încă din anul 1990, fiind chiriașă. Locuința ei a fost proprietatea RAPPS timp de 25 de ani.

Traian Băsescu n-a rămas indiferent față de decesul Mioarei Roman

Fostul președinte al României nu a participat la priveghiul Mioarei Roman.

Totuși, a trimis o coroană de zambile albe, care a fost plasată alături de celelalte coroane de flori aduse de cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

Pe coroana lui de flori scrie „Cu respect, Traian Băsescu.”

Traian Basescu flori
Coroana de flori trimisă de Băsescu / SURSA FOTO: SpyNews